WAT DOET YEPLY PRECIES & WAAROM YEPLY?

Wij geven jouw fiets een uitgebreide onderhoudsbeurt waarbij wij 15 cruciale punten controleren op veiligheid en bruikbaarheid.

Wij stellen deze onderdelen weer goed af en smeren alles weer in. In overleg met jou vervangen wij versleten onderdelen voor nieuwe. 

Alles makkelijk, snel en transparant.

DE MOBIELE FIETSENWERKPLAATS IN ROTTERDAM

HH-cityskyline-1024x379-1.png

Jouw fiets is je heilig. Waar zou je zijn zonder je fiets? Voorwaarde is natuurlijk wel dat ‘ie goed rijdt. En dat regelt Yeply. Wij zorgen dat niets jouw fietsplezier in de weg staat. Snel, makkelijk vriendelijk en zonder gedoe. Ook in Rotterdam staan we voor je klaar met onze werkplaats op wielen. Onze service-bussen rijden naar jouw buurt; van het Nieuwe Westen tot het Oude Noorden en van Blijdorp tot Delfshaven. We komen ook naar bedrijven en evenementen. Op onze website en op Instagram zie je waar onze monteurs deze week te vinden zijn. Klik op de kaart om de precieze locatie en werktijden van onze servicebussen te zien. Boek een afspraak of kom gewoon langs! 

LANGERE LEVENSDUUR VOOR JE FIETS

Regen, kou, hitte, slecht wegdek, zware lading… Een fiets in Nederland heeft het niet makkelijk. Toch moet ‘ie altijd paraat staan om jou zonder ongelukken of oponthoud van A naar B te brengen. Geef jouw fiets af en toe wat extra liefde: laat reparaties tijdig uitvoeren en gun je rijwiel één of twee keer per jaar een grondige inspectie- en onderhoudsbeurt. Dan staat niets jouw fietsplezier in de weg. Een professioneel onderhouden fiets gaat bovendien jaren langer mee en dat is goed voor je portemonnee én voor het milieu.

WIL JE DAT WE LANGSKOMEN?

Een kelder, tuin of fietsenhok vol fietsen die wel wat zorg en aandacht kunnen gebruiken? No worries. Laat ons je locatie en probleem weten en wij proberen een Yeply servicebus naar jouw buurt te sturen. We helpen je snel weer op weg.

Lukt het je deze keer niet om je fiets langs te brengen? Vertel ons waar je zit en wij laten je weten wanneer we in jouw buurt zijn. 

Je fiets is dezelfde dag al klaar.

Onze monteurs helpen je graag.

Wij nemen samen met jou de fiets door en besluiten samen welke.

Met Yeply heb je geen verborgen kosten.

Alles wordt digitaal vastgelegd.

Wij komen naar jou toe.

106134
Fietsen onderhouden. Vind de dichtstbijzijnde locatie bij jou in de buurt en maak alvast een afspraak!