YEPLY Fleet Services

ZOALS VERTROUWD DOOR DEZE PARTNERS

FIETSONDERHOUD OP LOCATIE VOOR BEDRIJVEN

Wij zijn Yeply, Europa’s snelstgroeiende fietswerkplaats op wielen waar elk type fiets voor een servicebeurt terecht kan. Hartstikke handig(!) en bovendien dragen we zo samen bij aan een gezonde, duurzame vorm van mobiliteit en een schoner milieu. Niet voor niets is ons motto: ‘Met ons fiets je verder.’ Een vlieger die niet alleen voor consumenten, maar ook zéker voor bedrijven opgaat. Vandaar ook dat we organisaties met lease-fietsen tot bedrijven met een eigen fietsvloot, bezorgservices en OEM’s (original equipment manufacturer) graag adviseren over en helpen bij hoe ze hun trouwe tweewielers of die van hun klanten in topconditie houden.

FIETSONDERHOUDS- EN SERVICEOPLOSSINGEN VOOR B2B

Trots zijn we dat we onszelf anno nu de strategisch rechterhand van de grote(re) Nederlandse bedrijven met fietsvloot mogen noemen. Wat we doen? We nemen een adviesrol in en faciliteren een operationeel servicenetwerk waarmee alle maten en type fietsen (continu) kunnen worden onderhouden. Zo zorgen we ervoor dat een zo groot mogelijk percentage van je fietsvloot in no time uit de fietsenstalling weer de weg op kan én blijft. Van opoe fietsen tot e-bikes en bakfietsen, we onderhouden alles waar geen kenteken op zit.

YEPLY HOUDT JE OP DE WEG

Hoe we dit doen? Met ons geavanceerde digitale platform Vantool: een waardevolle technologie dat het resultaat is van jarenlang onderzoek en praktijkervaring. Een echte  gamechanger in de mobiliteitsscene (dat zeggen we niet alleen zelf *knipoog*)! Doordat we unieke data over de betrouwbaarheid van je fietsen verzamelen, kunnen we een efficiënt plan de campagne uitstippelen en daarmee de onderhoudskosten verlagen.

En dat niet alleen…Doordat we eigen servicemonteurs in huis hebben, hoef je als bedrijf met fietsvloot zelf geen kostbare onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Bij Yeply bieden we een volledig gebruiksklare oplossing aan, waardoor problemen met de fietsvloot op tijd kunnen worden opgelost (lees: kapotte fietsen worden binnen 48 uur gerepareerd), er een zo hoog mogelijk percentage operationeel is (dit noemen we ‘uptime’) en je geen zakelijke kansen misloopt. Onze SLA’s – service level agreement – dragen bij aan die uptime. En natuurlijk, onze service passen we altijd aan aan de behoeften van jouw bedrijf. Voor ons maakt het dan ook geen verschil of de fietsvloot eigendom is of wordt geleased. We keep you riding!

Bent u geïnteresseerd?

Stuur ons gewoon een bericht en laten we uitzoeken hoe we uw bedrijf kunnen stimuleren..

VERHALEN VAN KLANTEN

Waar we ontzettend blij zijn dat we fietsend Nederland kunnen helpen om continu on the go te blijven, krijgen we ook mooie berichten ‘uit het veld’ terug. Lees hier een paar quotes die we de afgelopen tijd van onze zakelijke klanten hebben gekregen. Trots!

ONZE KLANTEN

Om je een idee te geven, momenteel helpen we zakelijke klanten in de volgende drie segmenten:

Leveranciers

Dit zijn bedrijven die afhankelijk zijn van de fietsvloot om hun kernactiviteiten draaiende te houden. Denk hierbij onder andere aan koeriers, maaltijdbezorgingsdiensten en last-mile bezorgingsnetwerken. We bieden uptime– en SLA-garanties via ons servicenetwerk. Omdat elk bedrijf, elk type fietsvloot anders is, passen we onze service daarop aan. Maatwerk it is!

Leasemaatschappijen

In deze categorie vallen bedrijven die hun fietsen leasen aan bedrijven of particulieren. Voor dit type bedrijven bieden we een volledige fietsonderhoudsdienst aan, een servicepakket, zodat alle vinkjes van de leasecontracten groen kleuren.

OEM's (original equipment manufacturer)

Ook aan fietsfabrikanten,  resellers en e-commercebedrijven leveren we, als onderdeel van je servicebedrijf, gecertificeerde monteurs voor elk type fiets aan. Of de focus nu ligt op het verkopen of leasen van fietsen, we hebben altijd een serviceoplossing op maat. Weet dat we rechtstreeks met OEM’s of klanten een passend contract kunnen afsluiten.

MAATWERK VOOR JE BEDRIJF

Sommige bedrijfsmodellen vragen om maatwerk voor fietsonderhoud. Geen probleem voor Yeply. Wij zijn breed en flexibel inzetbaar. We schalen makkelijk op en af en denken graag mee hoe we fietsonderhoud voor jouw bedrijf of organisatie zo makkelijk en leuk mogelijk kunnen maken.

Neem gerust contact op, dan doen wij een voorstel. Mét tevredenheidsgarantie.