ONDERHOUDSBEURT

Voor 85 €

DE MOBIELE FIETSENMAKER

Wij houden van fietsen. Net als jij. Wij vinden dat iedere fiets goed onderhoud verdient. En op z’n tijd wat extra liefde. We weten ook dat fietsonderhoud best een hoop gedoe kan zijn. Daarom komen wij met onze werkplaats op wielen naar je toe. 

De mobiele onderhoudsservice van Yeply begon in Finland, veroverde de harten van fietsbezitters in Duitsland en breidt nu snel uit in Nederlandse steden, te beginnen in Rotterdam, en binnenkort ook in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. 

Kies voor een eenmalige onderhoudsbeurt (€ 85,-). In 15 stappen voeren we een grondige inspectie, uitgebreid onderhoud en eventuele reparaties uit. Tegen een meerprijs kun je onderdelen door ons laten vervangen. Zo makkelijk is het:

 

Kijk op de kaart voor een service-bus in jouw buurt

Maak online een afspraak en breng je fiets langs

Kijk op de kaart voor een service-bus in jouw buurt

Yeply Fietsonderhoud

 1. Inspecteren en afstellen van de remmen
 2. Inspecteren en vastzetten van de pedalen
 3. Vastzetten van het balhoofdstel
 4. Wielen controleren op slagen en deze uitlijnen
 5. Inspecteren van de buitenbanden en luchtdruk in de binnenbanden
 6. Inspecteren en vastzetten van de wielnaven
 7. Inspecteren en vastzetten van de trapassen 
 8. Afstellen en smeren van de ketting en tandwielen
 9. Nakijken van de E-Software
 10. Nakijken van de verlichting
 11. Inspecteren en vastzetten van zadel en zadelpennen
 12. Nauwkeurig afstellen van de versnellingen
 13. Aandraaien van alle bouten en moeren
 14. Grondige testrit ter controle van de reparaties
 15. Alles documenteren en verwerken in de VanTool
Monique G.
Monique G.
Read More
Alles liep super. Fiets weggebracht en na twee uur kreeg ik al een berichtje dat hij klaar was. Hele vriendelijke en attente monteur en alles lekker dichtbij.
Laurens P.
Laurens P.
Read More
Superfijne en vakkundige service, afspraak maken gaat snel en makkelijk. Hartelijk dank! Wanneer jullie weer bij ons in de buurt zijn maak ik graag weer een afspraak.
Edwin S.
Edwin S.
Read More
Top om zo snel terecht te kunnen en goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij mijn vorige fietsenmaker duurde het soms weken voor ik aan de beurt was, hier kon ik gelijk terecht.
Marco M.
Marco M.
Read More
Helemaal top! Na overleg meerdere onderdelen laten vervangen en alles af laten stellen, mijn fiets is weer als nieuw. En dat binnen 24 uur. Aanrader.
Bastian H.
Bastian H.
Read More
Goede klantenservice
Previous
Next

LANGERE LEVENSDUUR VOOR JE FIETS

Regen, kou, hitte, slecht wegdek, zware lading… Een fiets in Nederland heeft het niet makkelijk. Toch moet ‘ie altijd paraat staan om jou zonder ongelukken of oponthoud van A naar B te brengen. Geef jouw fiets af en toe wat extra liefde: laat reparaties tijdig uitvoeren en gun je rijwiel één of twee keer per jaar een grondige inspectie- en onderhoudsbeurt. Dan staat niets jouw fietsplezier in de weg. Een professioneel onderhouden fiets gaat bovendien jaren langer mee en dat is goed voor je portemonnee én voor het milieu.

WIL JE DAT WE LANGSKOMEN?

Een kelder, tuin of fietsenhok vol fietsen die wel wat zorg en aandacht kunnen gebruiken? No worries. Laat ons je locatie en probleem weten en wij proberen een Yeply servicebus naar jouw buurt te sturen. We helpen je snel weer op weg.

 
135427
Fietsen onderhouden. Vind de dichtstbijzijnde locatie bij jou in de buurt en maak alvast een afspraak!