JOUW FIETSVLOOT

IN TOPCONDITIE

Met onze jarenlange ervaring in verschillende landen weten we precies wat er komt kijken bij het beheer van een grote fietsvloot.

Onze service-bussen kunnen overal komen om jouw fietsvloot te onderhouden. Snel, makkelijk, vriendelijk en goed.

2. INVENTARISATIE

We registreren de fietsen met hun staat van onderhoud in ons systeem en stellen in overleg een onderhoudsschema op voor de hele vloot.

4. 24/7 UPDATES

Via ons platform kun je 24/7 realtime de status van jouw vloot bekijken. Geregeld bespreken we hoe het gaat en verstrekken we belangrijke data zoals de ‘uptime’ van de fietsen.

MAATWERK OPLOSSINGEN VOOR FIETSVLOTEN

SNEL EN MAKKELIJK

Yeply biedt maatwerkoplossingen voor het beheer van elke fietsvloot. Bakfietsen, transportfietsen, mountainbikes, E-bikes… Geen enkele fiets heeft geheimen voor ons.

SMART

Ons digitale platform maakt data-gedreven, preventief onderhoud van alle soorten fietsen mogelijk. Met realtime rapportages heb je als vlootbeheerder 24/7 inzicht in de actuele staat van al jouw fietsen.

INTERNATIONAAL

Wij werken daar waar jouw fietsvloot zich bevindt. Naast Nederland is Yeply al te vinden in landen als Duitsland, Finland en Oostenrijk. En binnenkort ook in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

DIRECT AANVRAGEN

KOSTELOOS EN VRIJBLIJVEND