DE MOBIELE FIETSWERKPLAATS

VOOR BEDRIJVEN

FIETSONDERHOUD OP LOCATIE: SNEL, MAKKELIJK EN GOED

Met 144577 fietsen in onderhoud en een gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren op Google is Yeply de juiste partner voor je bedrijf of organisatie. Elke fiets is welkom en een afspraak is zo geregeld. Met onze service helpen we iedereen weer snel op weg.

YEPLY 💛 WERKGEVERS

Wij komen graag naar je bedrijf of organisatie om de fietsen van je medewerkers weer in topconditie te brengen. Maak direct een afspraak!


FIETSSERVICE DAG

YEPLY 💛 FIETSVLOTEN & FIETSVERHUUR

Onze mobiele onderhoudsunits, bemand door aardige onderhoudsexperts, houden kleine en grote fietsvloten in topconditie. Wij rijden onze service-bus gewoon naar de gewenste locatie en onderhouden tientallen fietsen per dag ter plekke. Met liefde, zonder gedoe.


MEER INFO

YEPLY 💛  FIETS MERKEN

Fietsmerken en -fabrikanten helpen we een digitale relatie op te bouwen met hun klanten, ná de aanschaf van een fiets. Ons (maatwerk) digitale onderhoudsboekje en de garantie-services zorgen voor gedetailleerd inzicht in de fiets- en onderhoudsbehoeften van de elke klant. Zo blijft iedere verkochte fiets perfect presteren.

MAATWERK VOOR JE BEDRIJF

Sommige bedrijfsmodellen vragen om maatwerk voor fietsonderhoud. Geen probleem voor Yeply. Wij zijn breed en flexibel inzetbaar. We schalen makkelijk op en af en denken graag mee hoe we fietsonderhoud voor jouw bedrijf of organisatie zo makkelijk en leuk mogelijk kunnen maken.

Neem gerust contact op, dan doen wij een voorstel. Mét tevredenheidsgarantie.